Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Tóth Andiról beszélt Marics Peti

Tóth Andi kapcsán is mondott pár szót Marics Peti a Dancing with the Stars legutóbbi élő adásának ideje alatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti, Valkusz Milán, Nemazalány és Metzker Viki voltak Gelencsér Timi online élő műsorának a vendégei a DWS3 alatt. Nagyon jól szórakoztak, és ámulattal nézték, hogyan táncol Csobot Adél.

Peti elmondta, ha Adél nem lenne a mezőny tagja, akkor nem kérdés, hogy Somhegyi Krisztián a befutó, de kettejük közül az énekesnő az, akire azt mondaná, hogy úgy táncol, mint egy profi, ami ilyen rövid idő alatt nem kis szó. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Marics hozzátette, Tóth Andi szereplése még rendesen odatenne a műsornak, aki tavaly nyerte meg a szériát, és szintén úgy táncolt, mint egy profi Andrei Mangra oldalán. Elárulta, hogy nemrég visszanézték együtt a tavalyi táncait, és elfogultság nélkül monda azt, hogy „elmebeteg durván nyomta.”

Ahogyan ő fogalmazott, Andi is „brutálisan zseni volt a táncban”, és minden adást úgy hozott le, hogy csak pislogott. Ráadásul az énekesnő mindezt mindenfajta táncos múlt nélkül abszolválta, addig Adél esetében ez kicsit más, mert korábban táncolt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.