Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Dancing with the Stars: totális a káosz Marics Petiék stúdiójában (videó)

Nagyot mentek a srácok, a lehető legjobb döntés volt meghívni őket Gelencsér Timi élő online műsorában.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti és Valkusz Milán mindig megcsinálják a hangulatot, bárhol is járjanak. Amit pedig a színpadon nyújtanak, az több mint erős, nem véletlenül olyan sikeresek és népszerűek, maximálisan megérdemlik.

Petit és Milánt az elmúlt időszakban minden hétköznap láthattuk a TV2-n az Ázsia Expresszben, egészen addig, amíg fel nem adták, mert már haza akartak térni. Emiatt Gáspár Bea és Gáspár Győz versenyben maradhattak, és elutazhattak Grúziába. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Petiék legutóbb a Dancing with the Stars harmadik évadának vendégei voltak Gelencsér Timinél. Többek között azt is csak most tudták meg, hogy a szépségkirálynő nyerte az első évadot, ami nagy meglepetést okozott számukra.

Miattuk garantált volt a hangulat, hozták a megszokott lazaságot és a humor sem maradhatott el. Milán extravagáns szavai végül célba értek, ugyanis a nézők a hozzászólások között elkezdtek hasonló szavakat írogatni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.