Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,10 Ft
Euró
390,08 Ft
Font
455,91 Ft
Bitcoin
57,279 $

Gáspár Evelin szerelme Varga Viktorról: „Szektás a csávó”

Gáspár Evelin párja szerint Varga Viktor túl jó hatással van a csapattársaira, ami még sokba kerülhet számukra, és ezt nem akarják hagyni.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legutóbbi feladatok ideje alatt Varga Viktor csapata óriásit ment, esélyük sem volt Kulcsár Edináéknak. G.w.M. alig várta, hogy felgyújtsák, és örömmel abszolválta a tüzes kihívást, ám végül ez is kevés volt a sikerhez.

Sokak meglepetésére Csoki is kiválóan teljesít, aki nemrég még rendkívül negatív volt, mert nem jött ki számára lépés. Úgy tűnik, hogy többek között Viktor is nagyon-nagyon jó hatással van rá, amit Gáspár Evelin és szerelme is kiszúrt. Soron kívül Ismét problémássá válhat a ferihegyi reptérre történő kijutás

Evelin szerint Viktor olyan erőt és energiát képvisel, aminek felhasználásával Csoki nagy formába lendült. „Hallgat, felnéz rá, és szabályozza őt.” – fogalmazott Evelin, majd Attila vette át a szót a beszélgetésben.

Attila egyetért Evelinnel, és szerinte Viktor „szektás”, aki rendkívül erős hatással tud lenni az emberekre. Hozzátette, megbolondította a csapattársai elméjét, és most ennek köszönhetően is tudnak így teljesíteni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2