Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Erik ten Hag tisztázta, mit gondol Antony pörgetős közjátékáról

A játékos rendesen megosztotta a nézőket és a szurkolókat, miután a pályán bemutatott egy két teljes fordulatos pörgetést a labdával – most pedig Erik ten Hag is véleményezte az esetet.

Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Manchester United Sheriff Tiraspol elleni 3-0-ás győzelme után igen komolyan megosztotta a nézőket és a szurkolókat Antony menőzése: a játékos ugyanis a mérkőzés 37. percében bemutatott egy két teljes fordulatos labdapörgetést a pályán, ám a trükk nem mindenki tetszését nyerte el.

Noha sok szurkoló kifejezetten jól szórakozott a mutatványon, a BT Sport kommentátora, Robbie Savage egyenesen „kínosnak” nevezte a közjátékot – számolt be a 90min.com. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Amikor pedig Erik ten Hagot kérdezték arról, hogy mit gondol az intermezzóról, ragaszkodott ahhoz, hogy semmi problémája azzal, ha egy játékos hasonló mutatvánnyal szórakoztatja a közönséget, ám azt is leszögezte, hogy csak akkor van értelme, ha valami célt is szolgál a mérkőzés során.

Úgy fogalmazott, Antony-tól is többet követel, többek között aktívabb futást hátul, és tempósabb megmozdulásokat, vagyis több dominanciát a pályán, hozzátéve, hogy ha van egy ilyen trükk a tarsolyában, „az jó”.

Ten Hag szerint „amíg működőképes és nem veszíted el a labdát, vonzod a játékosokat, akkor rendben van”, kiemelve, hogy ha csak egy csel miatt, akkor bizony kijavítja. A félidőben azonban azt találgatták, hogy ten Hag vajon megbüntette-e a játékost a trükk miatt, ám az edző elárulta, végig ez volt a terv.

Új tanulmány erősítette meg a sötét anyag létezését

A Kaliforniai Egyetem Irvine csapata által vezetett friss kutatás erős bizonyítékokat szolgáltat a sötét anyag létezésére.