Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

Majka válasza Lakatos Márknak csak úgy füstöl, annyira erős

Majka csattanós választ adott Lakatos Márknak, aki az utóbbi időben egyre több mindent kezd el kritizálni, most épp Majka és Pápai Joci nagy sikerű klipjét találta be.

Fotó: YouTube/Pápai Joci Official
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Lakatos Márk nemrég Tóth Gabi kapcsán mondott negatív kritikákat, amire az énekesnő nagyon illedelmesen reagált. Sokat nem kellett várnunk, hogy a TV2 másik arcát, Majkát és Pápai Jocit is megtalálja valamivel.

A közös klipjüket kritizálta, mondta el a véleményét, és szerencsére a válasz sem maradt el. Majka nagyon frappánsan adott választ azokra a bizonyos szavakra, amiket a divatguru megfogalmazott a videójában. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

„Kedves Lakatos Márk! Bár sosem akartam, de nem először kerülök a videóid tartalmába. Eddig nem reagáltam rá, mivel vagyok annyira nagylelkű, hogy a sikereimen osztozom azzal, akivel csak lehet, de most kénytelen vagyok válaszolni az általad feltett kérdésre.” – írta a posztjában Majka.

„Szóval hogy miért is Barokk a szám címe??? Mikor meghallgattam a dalt, veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne amit csak akarunk. Neked magyarázzam?”

„Rengeteg oka lehet… Lehet, hogy épp Győrben egy barokk stílusú épület előtt állt. mikor megszületett a fejeben az alapötlet. Lehet valami klasszikus rádiócsatornán Vivaldit hallgatva világosodott meg, de az is lehet, hogy a demo anyagot, mikor feljátszotta, és elküldte hangszerelésre Szabózének, akkor azt gondolta, hogy ez a szám milyen BARO, ezért ezt akarta munkacímnek adni, és a végén véletlenül még odanyomott két KK-t a billentyűzeten, mikor a káváéért nyúlt.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Emberi csontokra bukkantak Ajkán egy tóban

Emberi csontokra bukkantak egy tóban Ajkán, ami miatt nyomozást indított a rendőrség, egyelőre keveset tudni a csontokról.

Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az elmúlt 5 évben jelentősen nőtt azok aránya, akik bizonytalanok háztartásuk anyagi jövedelme miatt.