Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,17 Ft
Euró
386,54 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
67,195 $

Nem várt pofonba futott bele az Arsenal a Southampton ellen (videó)

Az Arsenal menetelése ismét megbicsaklott, most a Southampton ellen, de még így sem állnak rosszul a bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Meglepő módon az Arsenal még mindig vezeti a bajnoki tabellát, noha lassan már november hónapot írunk. Ugyan még sok van hátra, hosszú évek óta nem volt példa arra, amit jelenleg a londoniak csinálnak.

Rendkívül stabilak, hozzák a meccseket, és eddig csak egy alkalommal kaptak ki. Fájó volt számukra, mert az ősi rivális Manchester United vette el tőlük a három pontot, legutóbb pedig a Southampton gáncsolta ki őket. Soron kívül Meghalt Irán elnöke, felvételeken az összeroncsolódott helikopter

Mivel a Manchester City hozta a meccsét a 12. fordulóban, mindössze két pontra csökkentették a hátrányukat, így akár hamarosan előzhetnek is. Az Arsenal botlása meglepetés volt, mert a Southampton csak a 15. helyen áll a bajnokságban.

Nem mellesleg ez volt a csapat első döntetlenje a szezonban, noha már a 11. percben eredményesek voltak. Ezt követően hosszú csend követett, egészen a 65. percig kellett várni a következő találatra, ami a hazaiak nevéhez fűződött.

Mivel több gól már nem született a lefújásig, 1-1-gyel térhetett haza az Arsenal, akik láthatóan nagyon csalódottak voltak emiatt. Ők sem igazán számoltak azzal, hogy a Southampton ekkora kihívást fog jelenteni.

https://www.youtube.com/watch?v=4GiJF2Wo7c0

Vitézy fogja a fejét Karácsony még mindig csak épülő zebrája miatt az Astoriánál

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.

8 perces videón Jürgen Klopp legmeghatóbb pillanatai Liverpoolból

A Liverpool edzője vasárnap távozott a klub éléről, átadván egy olyan örökséget, amit nehéz lesz ebben a formában tovább vinni.