Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
68,352 $

A Manchester United egykori legendája is elmondta véleményét a Ronaldo-botrányról

Gary Neville a teljes karrierjét a Vörös Ördögöknek szentelte, ha valakinek, hát az ő szavainak súlya van.

...svg content...Manchester, 2022. augusztus 7. Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa, mután csapata vesztett a Brighton ellen az angol labdarúgó-bajnokság 2022. augusztus 7-i mérkõzésén Manchesterben. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A United egykori védője is megszólalt Ronaldo legújabb botrányát követően. A portugál a Tottenham elleni mérkőzés hajrájában gyakorlatilag lesétált a kispadról, edzője, Erik ten Hag válaszul már a keretbe sem nevezte a Chelsea elleni mérkőzésre.

„Cristiano Ronaldónak máshová kell mennie, egy olyan csapathoz, ahol minden héten játszhat, mert nem tudja elfogadni, hogy a kispadon üljön” – mondta Neville a Sky Sportsnak, aki szerint minél hamarabb véget kell vetnie ennek a helyzetnek. Soron kívül Budapest összes rohamkocsiját riasztották egy súlyos balesethez

Ez már nem az első ilyen alkalom volt

Neville úgy véli, hogy Ronaldo igénye rendben is van, de muszáj lenne „fegyverszünetet” kötnie a holland edzővel, és legkésőbb a világbajnokságot követően el kell igazolnia a Manchester Unitedől – írja a CNA.

„Ez már a második alkalom, hogy Cristiano Ronaldo elhagyta az Old Traffordot és beszállt az autójába, mielőtt a csapata visszatért volna az öltözőbe” – mondta Neville, aki hozzátette, hogy ez elfogadhatatlan.

Úgy véli, hogy a United jobban teljesít a portugál nélkül, és az egyetlen dolog, amit Ronaldo és a klub tehet, hogy véget vetnek ennek a mérgező kapcsolatnak. „Ezt Erik ten Hag is tudja” – fűzte hozzá.

Újabb geomágneses vihar jöhet

Visszatért az a napfolt, ami múlt hónapban a Magyarországról is látható sarki fényt okozta, és azt mondják, nem érdemes lebecsülni.