Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Ördög Nóri szexi és elegáns ruhája szombat estéről

Ördög Nóri ezúttal is egy káprázatos ruhát kapott a Dancing with the Stars élő műsorára, ami idén már a harmadik volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars egy olyan műsor, aminek ideje alatt sosem lehet unatkozni, és most ne csak a sztárokat, a hírességeket, a profi táncosokat, illetve a zsűrit emeljük ki. Rengetegen dolgoznak a háttérben azon, hogy ez a show nemzetközi szintű legyen.

Ugyanúgy komoly dicséretet érdemelnek a vezérlőben lévők, az operatőrök, a világosítók, a sminkesek, a fodrászok, és többek között azok is, akik a megjelenésért felelnek. Nélkülük mindez nem jöhetne létre, legyünk értük hálásak. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Ördög Nóra is imád a műsorban szerepelni, mert hétről hétre valami egészen extrát kap a táncosoktól, illetve a stábtól. Mindig nagyon jó érzés látni azt, amikor valami ennyire összeáll, mint most.

A harmadik élő adás is erős volt, aminek a végén Berki Mazsi megint majdnem kiesett, ám végül Bárdosi Sanyinak kellett távoznia. Nem lehetett könnyű számára, és gyakorlatilag minden az arcára volt írva.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.