Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Tóth Andi rendkívül dühös volt Andrei Mangra és Rubint Réka kiesésekor (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timinek adott interjút Tóth Andi, a Dancing with the Stars második évadának győztese, aki egyúttal azt is elárulta, eredetileg táncversenyeken is indultak volna, de közbeszóltak a koncertek.

Andi a Gelencsér Timinek adott interjújában árulta el, nagyon jó érzés újra a stúdióban lennie, és csak délben kért meg valakit, hogy juttassák be, mert ott akar lenni. „Mert nem volt bulim, és eszembe jutott, hogy szombat van.”

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Nagy szeretettel várták, így még jobban érezte magát a táncparkett mellett, így végre kívülről figyelhette az eseményeket. „Irigykedem mindenkire, aki itt ma táncol.” – mondta Andi az interjúja alatt.

Kiderült, hogy egy éve nem is táncolt, annyi dolga volt, már csak a karrierje miatt is, de már nagyon benne van, hogy újra tánccipőt húzzon, főleg most, hogy látja a többieket az új szezonban.

Sőt, annyira benne volt a láz, hogy a terveik között szerepeltek az amatőr táncversenyek Mangrával, de olyan sok fellépést vállalt el a covidos időszakot követően, hogy erre már abszolúte nem jutott idő és energia.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2