Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,474 $

Szavak nincsenek arra, amit Haaland művel a Manchester Citiynél (videó)

A változatosság kedvéért ismét betalált a klasszis norvég csatár, ráadásul nem egy alkalommal, ami újabb három pontot ért a Manchester Citynek.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Haaland jó úton halad afelé, hogy legendává váljon, és ha nem törik derékba a pályafutása egy súlyos sérülés miatt, garantált, hogy lesz pár aranylabdája. Tekintve a formáját, nehéz elképzelni, hogy nem az övé lesz a következő.

Még mindig csak 22 esztendős, nagyon fiatalon érhet fel a csúcsra, és minden idők egyik legnagyobb csatára lehet. Erre szintén adott a lehetőség, és úgy termeli a gólokat a Premier League-ben, mintha mindig is ott játszott volna. Soron kívül Ekkora most a különbség a Fidesz és a Tisza Párt között a legfrissebb felmérés szerint

Jól látszik, hogy egyértelműen köré épülnek a támadások, és ha nincs a pályán, akkor félő, hogy a rendszer már nem úgy fog működni. Mivel azonban csak a húszas évei elején járt, nem kell aggódnia a fittsége miatt, ráadásul ezt a területet is több mint komolyan veszi.

Legutóbb a Brighton & Hove Albion ellen bizonyította a klasszisát, hazai pályán. Annyira nem volt sima a meccs, még akkor sem, ha 3-1 lett a vége. Haaland először a 22. percben talált be, majd a 43-ban, akkor már büntetőből.

Az 53. percben Trossard köszönt be, és akár döntetlenre is hozhatták volna a meccset. A 75. percben De Bruyne volt az, aki végérvényesen lezárta ezt a kérdést, így folytatják az Arsenal üldözését a második helyen.

Majdnem meglett a győzelem Hollandia ellen, döntetlen a Puskás Arénában

Közel volt a magyar győzelem Hollandia ellen, de 1-1 lett a vége.