Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Több országban is megemelték a YouTube Premium árát

Ez elsősorban a családi csomagot érinti, amelynek következtében nagyjából 30%-kal kell majd többet fizetnie a felhasználóknak.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő

A YouTube meglehetősen kellemetlen meglepetéssel szolgált így a hét utolsó munkanapján, mivel több piacon is megemelte a Premium-előfizetésének díjait, amelyekkel azokat célozta meg korábban, akik a reklámmentes videózás és zenehallgatás érdekében hajlandók voltak kinyitni a pénztárcájukat.

Az áremelés elsősorban a családi csomagot érinti, amelynek következtében nagyjából 30%-kal kell majd többet fizetnie a felhasználóknak, ám Argentínában az egyfelhasználós és a családi csomag ára is a többszörösére ugrott. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Az új díj a meglévő előfizetők következő számlázási napjától lesz érvényes, így például az USA-ban és Kanadában 17,99 dollárról 22,99-re, Törökországban 22,99 líráról 59,99-re, Japánban pedig 1780 jenről 2280-ra változik a családi csomag ára.

A YouTube Premium régiós árazást használ, piaconként pedig jelentősen eltérnek a havidíjai. Magyarországon az egyfelhasználós csomag 1790 forintba, míg az azonos háztartásban élőknek szánt 1+5 fős családi csomag 2690 forintba kerül havonta.

Az Origo beszámolója alapján hazánkban egyelőre nem változtak az árak, de a mostani áremelési körben a gazdaságilag erősebb és gyengébb országok is érintettek, így a későbbiekben még bármi megtörténhet.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.