Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,486 $

Olyan forró Tóth Andi bikiniformája, hogy még az ózonréteget is átszakítja

100%-osan kijelenthető, hogy Tóth Andi csúcsformában van, soha ezelőtt nem volt ennyire csinos, szexi és vadító, pedig korábban is rendkívül magasra tette a lécet.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti több mint szerencsés lehet, hogy Tóth Andi van mellette, mert egy rendkívül szórakoztató és szeretetre éhes fiatal nőről beszélünk, aki ráadásul ugyanazon a vonalon mozog, mint ő.

Sok lehet a közös pont, már csak a zene miatt is, és valószínűleg sokan vannak, akik közös dalokat is akarnának hallani tőlük. Valószínűleg azonnal sláger lenne belőlük, és garantált a milliós megtekintés. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Sok pénzt mernénk feltenni arra, hogy hónapokon belül érkezni fog közös dal, legalábbis nagyon bízunk benne, mert bennünket is érdekelne. Mindkét fiatalban hatalmas a potenciál, és ezt rendre bizonyítják is.

Andi gyerekkora óta színpadon van, az X-Faktor megnyerését követően egy totálisan más élet vette kezdetét számára, tele buktatókkal. Ezek a buktatók csak megerősítették, ám sokat kellett várnia arra a szerelemre, amit Peti jelent számára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.