Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Ázsia Expressz: Nemazalány ordibálva sétált az úton, majd zokogni kezdett (videó)

Fotó: Instagram/Nemazalány
not image

Hujber Dávid

2022. október 20. - 18:22

Lehetséges, hogy Fanni szép lassan elfárad mentálisan és lelkileg, mert úgy tűnik, leginkább őt viselik meg az események.

Nemazalány nagyon nagy fába vágta a fejszéjét, amikor igent mondott a TV2 felkérésére. Élete eddigi legnagyobb kalandjáról van szó, ám megint más ezt odabent megélni, mint végignézni odahaza egy szériát, a meleg szobában ülve.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Már az első napok is rendkívül kemények voltak, Fanni hamar megfogalmazta magának a kérdést, és a feladás is szóba került. Eddig mindig tovább tudta lendíteni a párja ezen, nem hagyta, hogy még mélyebbre kerüljön a szerelme.

Harcoltak, és sokáig az élen álltak, ami erőt adott Fanninak, pedig nagyon nem volt jól. Egyszerűen nem volt ideje kipihenni a betegségét, mert mindig menni és menni kellett, hiszen azok, akik lemaradnak, hamar a hajsza sorsára juthatnak.

Úgy tűnik, hogy ismét történt vele valami drámai, mert üvöltözni kezdett az út szélén. Valószínűleg rosszul állt a szénájuk, addig a párja szokásához híven nyugodt maradt, igyekezett megoldást találni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.