Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

250 millió forintos rezsitámogatást nyújt a dolgozóinak a Rossmann

Korábban többször is inflációálló béremelést hajtottak végre, azonban a rendkívüli helyzetre való tekintettel úgy látták, hogy most is szükség van egy hasonló lépésre.

Fotó: Csekkbefizető automata a Rossmann Magyarország Kft. Béke téri üzletében 2016. november 16-án. A Magyar Posta fejlesztéseként a Rossmann és a CBA kiskereskedelmi hálózatában is elérhető lesz a csekkbefizetés. A CBA-nál 66 db, a Rossmann boltjaiban 25 db csekkbefizető automatát állítanak fel. MTI/Kovács Attila
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Rossmann drogérialánc hétfőn jelentette be, miszerint novemberben és decemberben két részletben nyújtanak anyagi támogatást minden kollégájuknak, mégpedig 70 ezer és 120 ezer forint közötti összegben.

Erről a cég ügyvezetői, Flórián László és Németh Kornél azt nyilatkozták, hogy az elmúlt években, valamint 2022-ben is inflációálló béremelést hajtottak végre, azonban a rendkívüli helyzetre való tekintettel úgy látták, hogy most is szükség van egy hasonló lépésre. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ennek fényében úgy döntöttek, hogy a megugró rezsiköltségekben is támogatást szeretnének nyújtani minden munkatársuknak, amelyre a vállalat összesen 250 millió forintot különített el – számolt be a hvg.hu.

„Az egyszeri kifizetésen túl, amit minden kollégánk megkap, létrehozunk egy támogatási alapot is. Ez azt a célt szolgálja, hogy a nehéz élethelyzetbe került munkatársainkat további anyagi támogatásban tudjuk részesíteni” – mondták.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.