Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Szalai Ádám nyilatkozott arról, befejezi-e pályafutását év végén

A közelmúltban többször is felmerült, hogy Szalai Ádám, az FC Basel és a magyar válogatott futballistája év végén szögre akaszthatja a stoplist. Erről nyilatkozott most, bár a helyzet nem lett sokkal tisztább.

Budapest, 2022. szeptember 26. A válogatottságtól búcsúzó Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkõzés után a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Magyarország-Olaszország 0-2. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Szalai Ádám, az FC Basel és a magyar válogatott csatára (utóbbi esetben már csak volt – szeptemberben ugyanis bejelentette, hogy befejezi a szereplést a nemzeti tizenegyben) a Nemzeti Sportnak adott interjút.

Az apropót az adta, hogy a támadóról, akinek gyönyörű góljával pár hete még idegenben verte a csapat a német válogatottat, svájci lapok elkezdték rebesgetni, hogy a szezon végén a klubfutballtól is visszavonul.

Ezzel magyarázzák legalábbis azt, hogy a Baselben egyre inkább a fiatal csatárok kapnak lehetőséget az ő helyén. A Nemzeti Sport mindenesetre megkereste Szalait azzal a kérdéssel, valóban visszavonul-e, amire így válaszolt:

„Az én jövőm, karrierem nyitott, annak végét én határozom meg. Jelenleg a Basel labdarúgója vagyok még mindig. Szerződésem lejárta után is többféle út lehetséges játékosként. Hogy melyik lesz az, majd eldöntöm. Legyen meglepetés!”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.