Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Szalai Ádám lipcsei találata lett a forduló gólja

Fotó: Szalai Ádám a gólja után a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország - Magyarország mérkõzésen a lipcsei Red Bull Arénában 2022. szeptember 23-án. MTI/Illyés Tibor

Takács Petra

2022. szeptember 28. - 06:30

Szalai a Lipcsében 1-0-ra megnyert német-magyar összecsapás 17. percében Szoboszlai Dominik bal oldali szögletét követően a rövid oldal felé futva, pazar mozdulattal, sarokkal továbbította a labdát a bal sarokba.

A válogatottól való visszavonulását múlt szerdán bejelentő Szalai Ádám németek elleni találatát választották a labdarúgó Nemzetek Ligája ötödik fordulója legszebb góljának.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Az UEFA Euro 2024 elnevezésű Facebook-oldalon kedden közzétett rangsor szerint a 34 éves magyar csatár a franciák sztártámadóját, Kylian Mbappét, valamint a dán Christian Eriksent és a török Ismail Yükseket előzte meg.

Szalai a Lipcsében 1-0-ra megnyert német-magyar összecsapás 17. percében Szoboszlai Dominik bal oldali szögletét követően a rövid oldal felé futva, pazar mozdulattal, sarokkal továbbította a labdát a bal sarokba. A magyar válogatott ezzel a találattal győzött és biztosította a helyét az A divízióban.

Szalainak az volt a 85. válogatott mérkőzésén a 26. gólja. A csatár hétfő este, az olaszokkal szemben 2-0-ra elbukott utolsó idei Nemzetek Ligája-meccsen búcsúzott el a nemzeti együttestől.

(MTI)