Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,10 Ft
Euró
388,38 Ft
Font
450,95 Ft
Bitcoin
62,238 $

Rezsiár-emelkedés: átmenetileg bezár egy ikonikus magyarországi szálloda

A decemberi hónapot még megpróbálják megmenteni, de a novemberi vendégeiket hamarosan emailben is értesítik a jelenlegi helyzetről.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint legkevesebb egy hónapra bezár a Mátra népszerű luxusszállodája, a parádsasvári Kastélyhotel Sasvár Resort, a hírt pedig a szálloda igazgatója, Szélessy András osztotta meg a Facebookon.

Elmondása szerint bár folyamatosan osztottak-szoroztak, de be kellett látniuk, hogy az a megoldás, ha november 1. és december 1. között bezárnak a horrorisztikus áram- és gázárak miatt – írja a turizmus.com. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

A decemberi hónapot még megpróbálják megmenteni, de a novemberi vendégeiket hamarosan emailben is értesítik a jelenlegi helyzetről. Mindezt úgy, hogy a vendégélmények alapján az ország legjobb szállodájának tartják őket, valamint a 2019-es Év Szállása verseny egyik kategóriájában is második helyezést értek el.

Korábban a soproni Lövér Hotel üzemeltetője jelentette be, hogy október végén kénytelenek bezárni, mert nem tudják kifizetni az ötszörös rezsiköltséget, valamint Pécs ikonikus vendéglátóhelye, az 1913 óta működő Aranykacsa Étterem is lehúzta a rolót, miután tízszeresére ugrott a gázszámlája.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.