Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,64 Ft
Euró
401,16 Ft
Font
479,25 Ft
Bitcoin
62,911 $

Jürgen Klopp már kinézte Mohamed Salah helyettesét a Liverpoolba

A vezetőedzőnek nehézséget okoz, hogy nincs más támadó, akit Salah helyére bevethet, ráadásul az egyiptomi nem igazán kapta el a fonalat a szezonkezdet óta. 

...svg content...Fotó: Mohamed Szalah, a Liverpool játékosa a trófeával, miután csapata 3-1-re gyõzött a Manchester City ellen a labdarúgó angol Szuperkupában (Community Shield) Leicesterben 2022. július 30-án. MTI/EPA/Andrew Yates
Sport
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Liverpool a következő szezonra készülő keretének megújításán dolgozik azzal a szándékkal, hogy továbbra is Európa egyik legjobb csapata maradjon, és javítsa a taktikai lehetőségeit. 

Jürgen Klopp célja az, hogy minél több minőségi játékost szerezzen be, ezzel rotációs lehetőséget biztosítson a csapatban, amely az elmúlt években nem volt meg. Soron kívül Ekkora most a különbség a Fidesz és a Tisza Párt között a legfrissebb felmérés szerint

Az egyik poszt, amit a Vörösök meg akarnak erősíteni, a jobbszélső, Mohamed Salah kora és az egyiptomi jelenlegi nem megfelelő formája jelentősen rányomta a bélyegét a csapat teljesítményére, amely ebben a szezonban 8 meccsen csak 10 pontot tudott szerezni. 

Salah esetében rossz teljesítménynek számít, hogy minden sorozatot figyelembe véve 12 mérkőzésen 5 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott, de 8 Premier League-meccsen csak 5-ször talált a hálóba. 

A Daily Express értesülései szerint a Liverpool szemmel tartja Jeremy Dokut, hogy a közelgő nyári átigazolási időszakban megszerezze a játékost. Egy olyan erősítés lehet, amelyet Jürgen Klopp nagyon szeretne, és jelentős javulást eredményezne a rotációban – írja a Fichajes.net

Jeremy Doku egy fiatal, mindössze 20 éves támadó, aki kiegyensúlyozatlanságával és gyorsaságával tűnik ki. A támadás több területén is bevethető. A belga válogatott kulcsjátékosa, és a világ egyik legjobbja lesz a posztján, jelenleg e Rennes játékosa. 

Kutatás: az agy fontos irányítóközpontját támadhatja a Covid

Az eredmények magyarázatot adhatnak számos olyan tünetre, amelyeket a betegek jóval a megfertőződés után is tapasztalnak.