Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
448,67 Ft
Bitcoin
61,611 $

Rubint Réka elmondta, mit gondol Schobert Lara TV2-es munkájáról

Schobert Lara élete eddigi legnagyobb lehetőségét kapta meg azzal, hogy a TV2 produkciójában, a Sztárban Sztár leszek!-ben szerepelhet, mint riporter.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszak egyik legnagyobb híre volt, hogy Schobert Lara csatlakozott a TV2 családjához, és rövidesen a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadában láthatjuk őt, mint riportert. Ez egy igen komoly lehetőség, amivel mindenképpen élni szeretne.

Csak most lett 19 éves, de már rengeteg követője van, szép karrier állhat előtte, akár a médiában is. Ha jól sül el ez az egész és neki is tetszik a környezet, a munka, akkor minden bizonnyal később még fontosabb feladatokat kaphat a jövőben. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Miközben Rubint Réka gőzerővel készül a Dancing with the Stars harmadik évadára Andrei Mangra táncpartnereként, természetesen figyelni fogja a lányát, és mindenben segíti, amiben csak tudja, de a fiatal sztár jó kezekben van.

„Lara nagyon visszahúzódó, és mivel mérleg jegyű, minden döntése előtt sokat hezitál. Ráadásul fontos számára, hogy ne a szülei révén ismerjék el őt az emberek, hanem önmaga miatt.” árulta el a Blikk kérdésére Réka.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.