Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Majka mintha csak egy hollywoodi filmből lépett volna elő

Az egyik legkomolyabb felvétel, ami valaha is Majkáról készült, aki nemrég Pápai Jocival forgatott közös klipet.

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majka és Pápai Joci nagyon régóta ismerik egymást, jó barátok. Jelenleg a Sztárban Sztár leszek! idei évadában láthatjuk őket egy képernyőn, és a java még csak most jön, hiszen kezdődnek az élő adások.

Mindketten egy nagyon erős és ígéretes csapattal vágnak neki az élő adásoknak, akárcsak Tóth Gabi és Köllő Babett. Majka természetesen a zenekarára és a szóló karrierjére is figyelmet fordít, nem is oly rég egy nagyon látványos klipet forgatott Jocival, ami kapcsán megosztott pár sort és egy igazán minőségi felvételt. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

„Azt súgja a lelkem, hogy bírni kell még csak egy hajszál választ el és itt a vége, aztán minden rendben. Minden más ami eddig megvolt, amit eddig tettem, majd újra gondolom egy másik ugyanilyen életemben.” – írta a posztjában Majka.

„Nézd meg a múltam sokat javultam, sokszor elbuktam, de tudtam, a szabály nem szabad ártani senkinek. Mert az élet majd ezerszer visszaadja, ha szar ember vagyok, nyakamra lépnek a fentiek. Próbálok olyan lenni mint más, próbálok olyan lenni mint te, próbálok olyan lenni mint ők, csak ez nem egyszerű nem tudom érted e?”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2