Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,19 Ft
Font
453,37 Ft
Bitcoin
61,616 $

Andrei Mangra már most köszönetet mondott Rubint Rékának

Andrei Mangra és Rubint Réka közös útja a Dancing with the Stars harmadik évadában valójában már hónapokkal ezelőtt elindult, de most lehull a lepel, hol is tart a fitneszkirálynő.

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andrei Mangra és Rubint Réka a hónapok alatt nagyon jó barátok lettek, amivel nem egy párral szemben alakíthattak ki előnyt. Már csak amiatt is, mert a táncórákon kívül is sok időt töltenek együtt, mondhatni a Dancing with the Stars legutóbbi bajnoka a Schobert-család részévé vált.

Balira is elvitték magukkal, ahol sokszor éjjelente gyakoroltak, mert akkor volt csak idejük. Ez idehaza is megtörtént, és Réka napi szinten 4-5 órát tesz bele a felkészülésbe, ami nem kevés, különösen a saját munkája mellett. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Andrei már most nagyon hálás Rékának, és ez viszont is igaz, bármeddig is jussanak. Nem titkolt cél, hogy ott legyenek a fináléban, és erre jó esélyük nyílhat, hiszen mindkettejüket rengetegen támogatják, és a nézői szavazatok fognak dönteni.

„Lefogytam? Lehet! Nem voltam mindig vidám? Ki emlékszik. Egy dolog biztos… Szombaton kezdődik a Dancing With The Stars ! Újra nektek, veletek és idén Rubint Rékával, akinek már most megköszönöm, hogy mellettem volt ebben az időszakban!” – írta a posztjában Andrei.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kulka Jánost választották meg a Nemzet Színészének

Kulka Jánost a március 30-án elhunyt Tordy Géza helyére választották meg a nemzet színészei.