Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,57 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
454,75 Ft
Bitcoin
59,165 $

Interjú Schobert Larával: már most bizonyított a Sztárban Sztár leszek!-ben

Schobert Lara kvázi a vele készült videós interjúban bizonyította, hogy a TV2 remekül döntött, mivel kiváló kommunikációs képességei vannak, amiről eddig nem igazán tudhattunk, hiszen keveset szerepelt, nem hallatta a hangját, de most itt a nagy lehetőség.

Fotó: TV2Play
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Schobert Lara lett a Sztárban Sztár leszek! online riportere, ami egy újabb izgalmas és jó döntés a TV2 részéről, hiszen Rubint Réka lánya rendkívül népszerű a közösségi médiában, fiatal, csinos, kiváló kommunikációs képességei vannak, és nem utolsó sorban nagyon is érzi azt, hogyan működnek a mai fiatalok.

Abszolúte az év egyik legnagyobb dobása lehet Lara alkalmazása, akit ezzel rögtön bedobnak a mély vízbe. Ügyesen titkolták a dolgokat, és a háttérben valószínűleg egy ideje már folyhattak a munkálatok a közös munka kapcsán. Soron kívül Dublőrrel segített a jogsiszerzésben egy kecskeméti férfi, 700 ezret kapott érte

Larával készült egy interjú, ami alatt számos kérdésre válaszolt, többek között arra is, mi a kedvenc étele, illetve azt is megtudhattuk, melyik mester csapatát választaná, ha énekesként elindult volna a műsorban, ami egy nap talán még meg is történhet, mert a hangi adottságai is kiválóak, van benne a potenciál.

Valószínűleg Majka és Pápai Joci között döntene, nem tudna ellenállni a humoros karaktereknek, akiktől szintén sokat tanulhatna. „Kimondhatom, hogy gyűlölöm a magassarkút.” – válaszolt arra a kérdésre, mit hord szívesebben, magassarkút vagy sportcipőt. Ennek egész egyszerűen kényelmi okai vannak, így javarészt sportosabb cipőkben láthatjuk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Több mint egymilliárd forintnyi kártérítést kapott egy férfi, aki 31 évet töltött a börtönben jogtalanul

Tévesen őt ítélték el egy gyilkosságért, pedig semmi köze sem volt hozzá. Most megtörtént a valódi igazságszolgáltatás.