Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Interjú Schobert Larával: már most bizonyított a Sztárban Sztár leszek!-ben

Fotó: TV2Play
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schobert Lara kvázi a vele készült videós interjúban bizonyította, hogy a TV2 remekül döntött, mivel kiváló kommunikációs képességei vannak, amiről eddig nem igazán tudhattunk, hiszen keveset szerepelt, nem hallatta a hangját, de most itt a nagy lehetőség.

„Nyilván alkalmanként jobban szeretem, de egy óra után jobban szeretem levenni őket, úgyhogy én egyértelműen sportcipő, mert az rugalmas. Mindig szaladok valahova, úgyhogy nekem az a legmegfelelőbb.”

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Legrosszabb tulajdonságának talán azt tartaná, hogy „iszonyú” türelmetlen, mivel mindent egyből és azonnal szeretne. Különösen büszke arra, hogy a TV2 felkérte őt erre a műsorra, nagyon jól esett számára, illetve még a lovára nagyon büszke, akit mindennél jobban szeret.

G.w.M. határozott üzenete Kajdi Csabának

„Olyan vagyok, mint egy szivárvány, én bármit nagyon szívesen megnézek, de a horrort, meg a vígjátékokat szeretem a legjobban.” – mesélte a filmes válaszában, míg ami az énekeseket illeti, legszívesebben Dua Lipa bőrébe bújna. „Nem is a hangjáért, mert vannak nála jobb énekesnők, de a kisugárzása, a megjelenése, az szerintem csodálatos.”

Lara saját magát nagyon nyitottnak, barátságosnak, kedvesnek és közvetlennek tartja, illetve hihetetlenül őszintének. „Ha valami nekem nem tetszik, azt inkább elmondom, minthogy azt magamban tartsam.”

Amit pedig a műsortól vár, hogy azok, akik eddig nem ismerték, azok lássák, milyen személyiség, illetve hallják, hogyan beszél, miközben nagyon maximalistának is nevezte magát, tehát meg szeretne felelni a TV2-nek. „Szeretném jól teljesíteni a munkámat, amellett, hogy nagyon izgulok.”

Lapozó: 1 2