Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,898 $

Gáspár Laci hatalmas reakciója ByeAlex zenehallgatására

Gáspár Laci látható módon nemigazán tudta értékelni ByeAlex zenehallgatási stílusát, ami egyáltalán nem nyűgözte le.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan megtudhatjuk, hogy mi történt az X-Faktor táborában, aminek felvételeit még hónapokkal ezelőtt rögzítette a stáb. Azok, akik amiatt szomorkodnak, mert nem jutották tovább, vagy valamiért nem lehettek ott a válogatókon, nem kell csalódniuk.

Nincs szükség rá, mert már lehet jelentkezni a 2023-as X-Faktorra, ami azt jelenti, hogy jövőre is megrendezik a világhírű tehetségkutató aktuális évadát. Egyelőre nem tudni, hogy a felállás változik-e, bár meglepetés lenne, ha igen, mert Herceg Erika kifejezetten jó választásnak tűnik. Soron kívül Orbán Viktor szerint Karácsony majdnem megakadályozta az érkezését

Nyilván körülötte is vannak negatív hangok, akárcsak korábban Csobot Adél és Dallos Bogi körül, akik időközben a TV2-höz szerződtek egy műsorra. Bogi a Sztárban Sztárban lépett színpadra, addig Adél a következő héten mutatkozik be a Dancing with the Stars 3-ban.

Gáspár Laci például maradt a helyén, nélküle már nem is lehetne elképzelni az X-Faktort. Egyszerre érzelmes, humoros és szigorú, sokszor kombinálja ezt a három tulajdonságot, és sokan szeretik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.