Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,91 Ft
Euró
398,19 Ft
Font
471,70 Ft
Bitcoin
66,839 $

Muri Enikőék szerint, akiknek nem tetszett a játékuk, azok kövessék be Pamelát

Frappáns végszóval távozott Muri Enikő és Tóth Szabi, akik csalódottak voltak, amiért véget ért számukra a Nyerő Páros, de nincs igazán olyan dolog, amit nagyon megbántak volna.

TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legutóbb Muri Enikő és Tóth Szabi estek ki a Nyerő Párosból, aminek a végén Hódi Pamela igen csípős szavakat fogalmazott meg velük szemben, míg a férje, Tóth Bence sokkal visszafogottabb volt.

Enikő nem akart elköszönni Pamelától, annyira nem bírta a jelenlétét, míg Szabi arra kérte, mégis tegye meg. „De, de, de! Légyszi, légyszi!” Enikő pár másodpercig tartotta magát, majd végül csak meggyőzte a párja, hogy legyen okos. „Okos legyél, kérlek, nézz rám, higgy nekem! Okos legyél,. Kérlek, kérlek!” Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

„Én tegnap este kibőgtem magam, ma már úgy voltam vele, hogy felkészültem a lehető legrosszabbra, hogy mi ma elhagyjuk a villát.” – mondta Enikő a nagy nap végén, miközben elbúcsúztak a versenytől.

„Számíthattak arra, hogy én itt bőgni fogok, hisztizni fogok, meg mit tudom én mi, de nem akartam megad az embereknek azt az örömet, azt az elégtételt, hogy azt lássák rajtam, hogy engem ezzel most megtörtek.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.