Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

X-Faktor: Puskás Peti DJ-pultot vásárol az egyik versenyzőnek (videó)

Függetlenül attól, hogy kissé trollkodásnak tűnt a dolog, Puskás Peti valóban komolyan gondolta a felajánlást, és meg is veszi a DJ-pultot a versenyzőnek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon érdekes karakterrel, figurával és személyiséggel rajtolt el az X-Faktor legutóbbi válogatója. Tudhattuk, hogy lesznek még olyan versenyzők, akik meg fogják lepni a mentorokat és a közönséget, de arra nem számíthattunk, hogy lesz egy komolyabb felajánlás is.

A fiatal fiú még csak most kezdené el a pályafutását, méghozzá lemezlovasként, így kissé furcsa volt, hogy jelentkezett az X-Faktorba, de reklámnak biztosan jó volt. Sőt, sokkal többet kapott annál, mint azt bárki is tippelte volna. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Mivel DJ-pult nélkül érkezett, ByeAlex rajzolt egyet egy lapra, majd jöhetett a buli. Puskás Peti gondoskodott róla, hogy a közönség igazán jól érezze magát, pillanatok alatt felpörögtek az események.

A jelentkező látható módon élvezte, és egyúttal ez volt az első YouTube-videója, ami még nagyot is mehet. Ez azonban még mind semmi, Peti ígéretet tett arra, hogy vásárol neki egy DJ-pultot, és ez nem vicc.

A srác elég egyhangúan fogadta ezt, míg Peti viccesen megjegyezte, egyeztet Dallos Bogival, a feleségével, hogy fogyatkozni fog a családi kassza. Sőt, tovább is juttatták a fiút, ahová már az új DJ-pultjával várják.

Várkonyi Andrea megmutatta a gyönyörű évfordulós ajándékát Mészáros Lőrinctől

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.