Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,213 $

JOY Social Media Award: Lil G a nyertesek között, Miller Dávid Szabó Zsófi, Kiss Ramóna és Iszak Eszti előtt végzett

A JOY Social Media Award 2022-es eseménye is sok érdekességet hozott, többek között Lil G is a nyertesek között szerepelt.

...svg content...Fotó: Instagram/Lil G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hatodik alkalommal díjazták a hazai közösségi média legnagyobb sztárjait. A JOY Social Media Award gálán a legismertebb véleményvezérek mellett számos híresség is tiszteletét tette, hogy együtt ünnepeljék meg a közönség kedvenceit. Díjat kapott többek között Istenes Bence podcastja, B. Nagy Réka és a Valmar, a 2022-ben debütáló #képernyőkedvence kategória győztese pedig Miller Dávid lett.

A JOY magazin idén hatodik alkalommal jutalmazta Magyarország legnépszerűbb, leginspirálóbb tartalomelőállítóit. A különféle platformokon több százezres követővel rendelkező influenszerek idén hét kategóriában versenyeztek, a közönség pedig egy hónapon át szavazhatott a jelöltekre. A gálát Budapest egyik ikonikus szórakozóhelyén tartották, a két műsorvezető Alberti Petra, a JOY Magazin főszerkesztője és Kettner Henry volt. Soron kívül Pápua-új-guineai földcsuszamlás: 670-re emelkedett a halálos áldozatok száma

Idén új kategóriaként debütált a #képernyőkedvence, amelyben az online netes jelenlétükkel is hódító tévés sztárokat – Iszak Eszter, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi és Miller Dávid – jelölte a JOY Magazin. A legtöbb szavazatot az RTL műsorvezetője, Miller Dávid kapta.

A tartalmas, inspiráló beszélgetések egyre népszerűbbek a netes közönség körében, így a JOY Social Media Award történetében először jelentkezett a #bestofpodcast kategória is. Az abszolút kedvenc Istenes Bence IstenEst című produkciója lett, maga mögé utasítva a Hihetetlen történelem ismeretterjesztő podcastot, Viszkok Fruzsi Púdermentes beszélgetés sorozatát és Márkó és Barna Síkideg szériáját.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2