Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Zelenszkij nem hajlandó tárgyalni Oroszországgal

Zelenszkij szerdán az ENSZ-ben szögezte le, hogy nem fognak asztalhoz ülni az oroszokkal.

Fotó: Bill Clinton volt amerikai elnök (b) és Volodimir Zelenszkij ukrán államfõ videókapcsolaton keresztül beszélget a Clinton Globális Kezdeményezés (Clinton Global Initiative, CGI) találkozóján New Yorkban 2022. szeptember 20-án. A Clinton Globális Kezdeményezést 2005-ben, a Clinton Alapítvány egyik kiegészítõ intézményeként hozták létre. MTI/AP/Julia Nikhinson
Európa

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán az ENSZ-ben mondott videóbeszédet, amelyben egyértelműen jelezte, hogy Ukrajna számára nem opció, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek Oroszországgal. 

„Ami az Ukrajna és Oroszország közötti tárgyalásokat illeti, valószínűleg különböző szavakat hallottak Oroszországtól a tárgyalásokról, amelyek szerint készen állunk. Beszélnek a tárgyalásokról, de katonai mozgósítást jelentenek be. Beszélnek a tárgyalásokról, de ál-referendumokat hirdetnek” – mondta Zelenszkij.  Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Az ukrán elnök kijelentette, hogy kizárja az olyan megoldást, amely ellentmondana az Ukrajna által bemutatott „békeformulának” – írja a TASZSZ

„Azok, akik semlegességről beszélnek, mást jelentenek. Úgy tesznek, mintha védenének valakit, de valójában csak a saját érdekeiket védik” – tette hozzá. 

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai beszédében azt mondta, hogy kezdetben Ukrajna hajlott a megegyezésre, még úgy is, hogy azok Oroszországnak kedveztek volna, azonban az orosz elnök állítása szerint a Nyugat megfúrta a megállapodást, ugyanis nem felelt meg az érdekeinek. 

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.