Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Orbán Viktor üzenete a kormányülés előtt

Úgy tűnik, ugyanazon a napon tartják a kormányülést és a Kormányinfót, amik előtt Orbán Viktor miniszterelnök üzent.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j), mellette Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (b) a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban 2021. december 21-én. MTI/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nem volt előjele annak, hogy ezen a héten lesz Kormányinfó, melynek ideje alatt a kormány általában fontos bejelentéseket tesz, miközben az újságírók feltehetik a kérdéseiket, ráadásul mindezt két órán keresztül.

Mint arról korábban beszámoltunk, ezen a héten nem marad el a Kormányinfó, bár nem volt arról információ, hogy a kormány kormányülést tartott volna. Úgy tűnik, ugyanazon a napon van a kettő, legalábbis erősen erre lehet következtetni Orbán Viktor legutóbbi bejegyzéséből. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Az elhibázott brüsszeli szankciók fojtogatják Európa gazdaságát. Mindent megteszünk, hogy kezeljük az európai energiaválság következményeit.” – írta a posztjában Orbán, csatolván hozzá egy fotót, amire a „szombat” és a „kormányülés” került rá feliratként.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.