18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,42 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
451,64 Ft
Bitcoin
66,579 $

Újabb részletek derültek ki az apostagi gyermekkéselésről

A szomszédok elmondása szerint a nagypapa hívta ki a mentőket, aki szintén kórházba került.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

A rendőrség korábbi beszámolója alapján kedden, hajnali négy óra körül egy anya majdnem megölte a saját gyermekét Apostagon, amikor kést vett magához és megszurkálta a hatéves kislányt, akit ennek következtében életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

A gyermek állapotáról egyelőre nincs hír, a nőt azonban elfogták, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága pedig emberölés bűntett kísérlet miatt indított nyomozást az ügyben. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A Bors információi szerint az édesanyának pedagógus végzettsége van, de az utóbbi időben már nem tanárként dolgozott, ugyanis korábban elbocsátották az iskolából, a helyiek pedig azt állították, hogy alkoholproblémákkal küzd, valamint többször is látták részegen az utcában.

A történtek után az életveszélyes sérüléseket szenvedett kislányhoz, Fannihoz a nagypapája hívta ki a mentőket, a szomszédok pedig úgy tudják, hogy a férfi is kórházba került, mást azonban nem osztottak meg erre vonatkozóan.

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.