Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Megéri péntekig várni a tankolással annak, aki piaci árat fizet

Bár a szerdai árak úgyszintén csökkenésre hívják fel a figyelmet, a pénteki árakhoz képest azonban még így is valamivel magasabbak.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint megéri péntekig várni a tankolással annak, aki piaci árat fizet, ugyanis a hét utolsó munkanapján tovább csökken a benzin és a gázolaj ára, amely által az előbbi bruttó 5 forinttal, az utóbbi bruttó 11 forinttal kerül kevesebbe.

Ezáltal a 95-ös benzinért 634,9 forintot kell majd fizetni literenként, míg a gázolaj literje 752,9 forintba fog kerülni, mindez azonban továbbra sem érinti a 480 forintos hatósági áron tankoló autósokat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Bár a szerdai árak úgyszintén csökkenésre hívják fel a figyelmet, amely által a 95-ös benzin literjéért 639,9 forintot, a gázolajért pedig 763,9 forintot kérnek el, ám a pénteki árakhoz képest ezek még így is valamivel magasabbak.

A holtankoljak.hu adatai alapján kiderült, miszerint egy hete tart a hazai üzemanyagárak csökkenése, ez idő alatt pedig a benzin ára 48 forinttal került kevesebbe, míg a gázolaj ára 60 forinttal.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.