Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,172 $

Gáspár Laci: „Az univerzum megnyílik, fekete lyuk, és itt van”

Az X-Faktor mentorának ismét volt pár frappáns kijelentése, de a többiek sem fognak hallgatni, és ez Herceg Erikára is igaz.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az X-Faktor mentorai nagyon belekezdtek, eddig két adáson vagyunk túl az új évadban, de nincs okunk a panaszra. Sorra jönnek a tehetségek, a szórakoztató személyiségek és a balhék sem maradhattak el.

Herceg Erika például kiviharzott a stúdióból, annyira betelt nála a pohár, melynek kapcsán azt mondta, az utolsó cseppet a bizonyos pohárban ByeAlex fotója jelentette. Arra a kérdésre is válaszolt, miért utasította vissza Miller Dávid ölelési szándékát, noha csak segíteni akart neki. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Nem volt egyszerű az az egy óra, és amikor Erika visszatért, sorra állította le a produkciót, és csak úgy szórta a nemeket. Ezzel szemben a többi mentor rendre igent mondott, és ezzel egy egyre kellemetlenebb helyzet alakult ki.

Később rendezték a konfliktust, Erika és Puskás Peti együtt táncoltak a mentorpulton, amivel megköttetett a béke. A folytatás sem lesz unalmas, Gáspár Lacinak például igen keményen oda fognak szólni, aki valószínűleg nem hagyja mindezt annyiban.

Lapozó: 1 2

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Az elmúlt évek legerősebb csapata állhatott össze a Ferencvárosnál

Nagy összegeket költött el a Ferencváros ezen a nyáron átigazolásokra, aminek meg lehet az eredménye, és nemcsak az NB1-ben.

Kombájnnak ütközött egy vonat Gátér közelében

Újabb vonatbaleset történt, ezúttal Gátér közelében, ahol egy vonat és egy kombájn ütközött össze egymással.