Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,94 Ft
Euró
386,05 Ft
Font
450,08 Ft
Bitcoin
66,196 $

Nagy Feró a kötcsei piknik ellen tüntetőknek: „ha diktatúra lenne, nem állhatnál itt, te barom”

Az értesülések szerint a miniszterelnök várhatóan sajtónyilvánosság nélkül ad majd iránymutatást saját párttársainak, beszéde pedig 16 óra körül várható.

...svg content...Fotó: A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere őrbottyáni otthonában 2021. május 27-én. MTI/Cseke Csilla
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Telex szerint idén 31. alkalommal rendezi meg a kötcsei polgári pikniket a Fidesz pártalapítványa, a Polgári Magyarországért Alapítvány, az eseményre pedig a párt politikusai és a Fidesz-közeli szellemi-gazdasági elit tagjai kaptak meghívást.

Többek között Szánthó Miklós, a KESMA elnöke, valamint Steiner Attila, az energia- és klímapolitikáért is felelős államtitkár érkezett meg elsők között, akiket Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke követett. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros veresége a Paks ellen a Magyar Kupa döntőjében

Az eseményen megjelent tüntetők Nagy Ferót is megszólították, aki habozás nélkül reagált a Fidesz iránti lojalitását bíráló beszólásra, s egyszerűen annyit mondott, „ha diktatúra lenne, nem állhatnál itt, te barom” – írta a Blikk.

Az Index beszámolója alapján Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is befutott később, aki a nagy érdeklődés ellenére is gyorsan besietett a kapun, majd a kormányfővel egy időben Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is megérkezett a helyszínre.