Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Orbán Viktort méltatta az újabb előválasztást nyert Donald Trump

Az újabb előválasztási győzelemmel már semmi akadálya annak, hogy a republikánusok jelöltjeként induljon az elnökválasztáson.

További Hírek

Kijelentette, a határt átlépve már nem lesz visszaút.

Emanuela testvére, Pietro nem számított erre a gesztusra, egyúttal azt gondolja, ez egy újabb lépés előre, a jó irányba.

Elmondása szerint a magyar diákok sikere itthon és a nemzetközi mezőnyben a magyar oktatás dicsérete is, ebben pedig külön elismerés illeti a tanáraikat.

A bíróságról a repülőtérre ment, ahonnan a floridai Mar-a-Lago-ba utazott, és beszédet tartott a támogatói előtt, a napot pedig vacsorával fejezte be a „rajongói” társaságában.

Csalódottsága pedig jogos, hiszen a Csiszolatlan gyémánt azon kevés filmek közé tartozik, melyben Adam Sandler nem a szokásos vicces figurát hozta, sőt.

Az amerikai képviselő nem lustaságból döntött a megoldás mellett, ennél ugyanis jóval komolyabb háttere van a dolognak: épp egy mesterséges intelligenciával kapcsolatos törvényjavaslatról történt egyeztetés, ő pedig úgy határozott, az AI-ra bízza a döntést.

Baumann Péter posztumusz rendőr főhadnagyot csütörtökön, Mátészalkán helyezték örök nyugalomra.

A miniszterelnök a Himnusz elkészültének kétszázadik évfordulóján mondott beszédet egy ökumenikus istentiszteleten.

A miniszterelnök vasárnap, a Himnusz elkészültének kétszázadik évfordulóján Szatmárcsekén tartott ökumenikus istentiszteleten tartott beszédet.

Állítása szerint a konfliktus megmutatja, hogy a demokrácia világszerte próbára van téve, a végkimenetel pedig generációkon át fogja alakítani a világot.