Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Chris Rock nem érti, Adam Sandler miért nem kapott Oscart a Csiszolatlan gyémántért

Csalódottsága pedig jogos, hiszen a Csiszolatlan gyémánt azon kevés filmek közé tartozik, melyben Adam Sandler nem a szokásos vicces figurát hozta, sőt.

ChatGPT által írt beszédet olvasott fel egy kongresszusi képviselő

Az amerikai képviselő nem lustaságból döntött a megoldás mellett, ennél ugyanis jóval komolyabb háttere van a dolognak: épp egy mesterséges intelligenciával kapcsolatos törvényjavaslatról történt egyeztetés, ő pedig úgy határozott, az AI-ra bízza a döntést.

Megható beszéddel búcsúztatták Baumann Pétert (videó)

Baumann Péter posztumusz rendőr főhadnagyot csütörtökön, Mátészalkán helyezték örök nyugalomra.

Orbán Viktor: "mi mondjuk meg, ki jöhet be, ki maradhat itt"

A miniszterelnök a Himnusz elkészültének kétszázadik évfordulóján mondott beszédet egy ökumenikus istentiszteleten.

Orbán Viktor: a Himnusz teszi magyarrá a magyart

A miniszterelnök vasárnap, a Himnusz elkészültének kétszázadik évfordulóján Szatmárcsekén tartott ökumenikus istentiszteleten tartott beszédet.

További Hírek

Zelenszkij: minden baljós forgatókönyv ellenére, Ukrajna továbbra is él és virul

Állítása szerint a konfliktus megmutatja, hogy a demokrácia világszerte próbára van téve, a végkimenetel pedig generációkon át fogja alakítani a világot.

Ferenc pápa szerint ma is a szegények az áldozatai minden válságnak

Ferenc pápa a szegények világnapja alkalmából tartott beszédében rámutatott, a mai világ nem hallja meg a szegények kiáltásait, s még mindig a legkiszolgáltatottabbak az áldozatai a válságoknak.

Nancy Pelosi: sok republikánus gondolja úgy, hogy a klímaválság egy hoax

Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke is tiszteletét tette a COP27 klímacsúcson, az eseményen felszólalva pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a helyzet súlyossága ellenére még mindig sokan úgy vélik, a klímaválság egy hoax.

Ferenc pápa elítéli a háborúk kirobbantóinak "gyermeteg szeszélyeit"

Ferenc pápa pénteken arra sürgette a világ vallási vezetőit, hogy segítsenek visszarántani a világot "a szakadék széléről", hozzátéve, hogy együttes erővel kell szembeszállniuk "a hatalmasok gyermeteg szeszélyeivel", nevezetesen, hogy háborúkat robbantanak ki.

Putyin: elkerülhetetlen volt a konfrontáció "az ukrán nácikkal"

Vlagyimir Putyin ismételten egy rendkívül erős kijelentést tett, és "neonáci rezsimnek" nevezte az ukrán kormányt, melynek elnöke egyébként zsidó.

Bident nem győzte meg Putyin kijelentése az atomfegyverek kapcsán

Putyin csütörtöki éves beszédében állította, hogy Oroszország soha nem fenyegetőzött atomfegyverek bevetésével és azt is állította, hogy nem tervezi azokat bevetni Ukrajnában – Biden elég szkeptikus az utóbbi kapcsán.

Egy nappal a nukleáris válaszcsapás gyakorlata után beszédet tart Putyin

Délutáni beszédében vélhetően a háborúval kapcsolatos szándékait is megemlíti az orosz elnök.

Orbán Viktor: Mindszenty volt az, aki először nevén nevezte a gyermeket

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ezúttal nem a fővárosban, hanem Zalaegerszegen tartotta meg ünnepi beszédét 1956 alkalmából és részletesen beszélt Mindszenty József fontosságáról és szerepéről.

Gyurcsány Ferenc: 1956 szelleme ma Herszonban küzd

Gyurcsány Ferenc, Magyarország egykori miniszterelnöke és a Demokratikus Koalíció vezetője is beszédet tartott 1956 alkalmából, amelynek során utalást tett az ukránok hősies küzdelme és a mi szabadságharcunk közötti párhuzamra.

Orbán Viktor: felkészültünk, megőrizzük a gazdaság stabilitását

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Zalaegerszegen tartott ünnepi beszédet, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy meg kell védeni Magyarország érdekeit.