Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,34 Ft
Euró
400,84 Ft
Font
478,68 Ft
Bitcoin
61,135 $

Klopp rendesen kiakadt egy kérdéstől a BL-meccs előtti sajtótájékoztatón

Más kérdés, hogy a riporter csak azzal kapcsolatban kérdezett, amit a klub hivatalos Twitter-csatornája a szurkolóknak üzent.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Liverpool már jóval a mérkőzés előtt felhívta a szurkolói figyelmét, hogy Nápolyban lopás, rablás, vagy adott esetben támadás áldozataivá is válhatnak, amikor a szerda esti Napoli elleni csoportmérkőzésre látogatnak.

Érdemes megemlíteni, hogy ez az első idegenbeli BL-mérkőzése a Liverpoolnak a tavalyi döntő óta, amikor is a Stade de France előtt enyhén szólva is kaotikus jelenetek játszódtak le, többeket könnygázzal is lefújtak, de voltak olyanok is, akik érvényes jegyük ellenére sem jutottak be a stadionba, így talán ennek is köszönhető, hogy a klub szeretné most mindentől távol tartani a szurkolókat. Soron kívül Csütörtökön megdőlt a fővárosi szélrekord

A hivatalos Twitter-oldalon ennek fényében arra kérték őket, hogy ameddig csak lehet, maradjanak a hotelben, ott egyenek és igyanak, ne gyülekezzenek közterületen és kerüljék a városközpontot. Amennyiben mégis a központ meglátogatása mellett döntenek, úgy viszont legyenek óvatosak, mert bármikor lopás, rablás vagy egyéb támadás célpontjaivá válhatnak.

Ezen üzenet fényében nem meglepő, hogy egy riporter Kloppnak szegezte a kérdést, hogy szerint Nápoly veszélyes város-e, amire a Liverpool edzője némiképp indulatosan felelt.

„Ez egy rendkívül botrányos kérdés volt öntől. Látom a szándékot, hogy címlapot szeretne kreálni, de tényleg nem értem, erre mi szükség van. Maga Nápolyból jött, ön szerint veszélyes város? Én nem tudom.”

„Nem Nápolyban élem a hétköznapi életem. Úgy érzem, védve vagyok itt, de csak a hotelig megyek, erre megkérdezi, hogy mit gondolok Nápolyról.”

„Pontosan tudom, hogy miről beszélnek az emberek. Nyilván, ha egyes szurkolói csoportok találkoznak egymással, akkor előfordulhat, hogy történik valami, de ennek semmi köze a városhoz, itt viszont be is fejeztem, mert nem azért jöttem ide, hogy a címlapokon szerepeljek”, mondta Klopp, aki így szépen kikerülte a válaszadást a klub hivatalos csatornáján közzétett egyértelmű üzenetre.

Visszatért Vogel Evelin, szerinte Magyar Péter egyenesen megfenyegette őt

Vogel Evelin nem fél, és a saját YouTube-csatornáján folytatja a kitálalást, melyben sokan támogatják, hogy mondjon el mindent, amit csak tud.