Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,87 Ft
Euró
386,72 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
65,310 $

Újítással rukkolt elő a magyar Spar, ennek sokan fognak örülni

A megújult, kibővített kínálatnak köszönhetően mostantól akár műszaki cikkeket is lehet rendelni.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nemrégiben megújult a Spar online áruháza, amelynek keretében szélesítették a kínálatot, ennek köszönhetően immár műszaki cikkeket, játékokat, valamint kerti és konyhai eszközöket is lehet rendelni a boltlánctól.

A cég mindemellett országosan kiszállítja a választott termékeket, illetve 30 napos visszaküldési garanciát biztosít, a saját márkás Simpex termékek esetében pedig 3 év garanciát – derül ki a Napi.hu beszámolójából. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A Trade Magazin kiskereskedelmi szaklap által publikált rangsor szerint a Spar második helyen áll a magyarországi boltláncok között, ugyanis a fizikai boltok és az online áruház bevétele 7 százalékkal 792 milliárd forintra növelte a bruttó forgalmat 2021-ben, az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest.

Az első helyet a Lidl foglalja el több mint 900 milliárddal, a harmadik helyre pedig a Tesco került, amely 765 milliárddal zárta a múlt évet, majd őket követi a Coop, a CBA, az Auchan, a Reál, a Penny és az Aldi.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.