Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Dmitrij Peszkov: Oroszországnak van miről beszélnie Volodimir Zelenszkijjel

A tisztviselő közölte, egy esetleges megbeszélés során az orosz feltételek teljesítését vitatnák meg, amelyek továbbra is változatlanok.

...svg content...Fotó: Vlagyimir Putyin orosz elnök a Sekszna folyón átívelő cserepoveci Arhangelszkij híd avatóünnepségén vesz részt videokonferencia keretében vidéki rezidenciáján, a Moszkva melletti Novo-Ogarjovóban 2022. augusztus 10-én. MTI/EPA/Szputnyik/Elnöki sajtószolgálat/Mihail Klimentyev
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a Rosszija-1 tévécsatorna műsorában arra utalt, Oroszországnak van miről beszélnie Volodomir Zelenszkijjel, még azután is, hogy az államfő kijelentette, nem hajlandó a helyzet békés rendezésére.

A Pavel Zarubin újságíróval való beszélgetése során arról kérdezték, hogy egy ilyen tárgyalás során a két fél miket vitatna meg, mire Peszkov egyszerűen csak annyit mondott, „természetesen az orosz feltételek teljesítését”. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Hangsúlyozta, hogy Oroszország követelései „továbbra is, teljes mértékben változatlanok”, a különleges katonai művelet pedig a tervek szerint halad, emellett kétsége sincs afelől, hogy „minden célt el fognak érni” – derül ki a TASS beszámolójából.

A Reuters szerint a szóvivő korábban azt állította, egyelőre nincs indok Putyin és Zelenkszkij találkozására, ugyanis ehhez szükséges volna bizonyos előfeltételek megvalósulására, ám az ukrán delegáció „eltűnt a radarról”, így továbbra sincs előrelépés.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.