Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,71 Ft
Euró
389,58 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
61,829 $

Dráma az X-Faktor forgatásán, Herceg Erika kiviharzott a stúdióból (videóval)

Herceg Erika nagyon bepöccent a mentortársaira, majd fogta magát, és kiviharzott a stúdióból, mert elege lett.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az X-Faktor válogatójának ideje alatt soha nem unatkozhatnak a mentorok, ahogyan a stúdióban helyet foglalók sem. Azok, akik a helyszínen figyelhetik az eseményeket, testközelből ismerhetik meg a versenyzőket, messze előbb, mint a nézők a televízió előtt.

Ez már önmagában egy extra, nem beszélve arról, hogy egészen közelről nézhetik a mentorok munkáját, reakcióit, és így tovább. Herceg Erika, Csobot Adél utódja korábban elismerte, rengeteget vitáztak a forgatások alatt, és lesznek kemény részek.

Az első epizódban még csak csipkelődéseket láthattunk a mentorok részéről, de úgy tűnik, hogy ezt követően rendesen odacsapnak az asztalra. Azt jól látni, hogy Puskás Peti visszavett, sokkal komolyabb, aminek többen örülnek, mert egyeseknek sok volt, amiket a tavalyi évadban csinált, például a színpadon.

X-Faktor: egy 15 éves fiú udvarolt a színpadon Herceg Erikának (videó)

Mások pedig pontosan ezt várták volna tőle ,de ez idén elmaradhat. Erika is látta a tavalyi évadot, így úgy gondolta, felküldi Dallos Bogi férjét a színpadra, aki azonban nem volt hajlandó ezt megtenni, és igen komoly vita alakult ki belőle.

Lapozó: 1 2