Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Cristiano Ronaldo élete szerelme istennőként mutat a Velencei Filmfesztiválon

Tudhattuk, hogy nagyon magasra fogja tenni a lécet Georgina Rodriguez, ám egyes kiegészítőkre nemigazán számíthattunk.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Éves szinten vannak olyan események, amik kihagyhatatlanok a sztárok számára, amivel csak tovább erősítik ezt a fajta sztárkultuszt. Egyszerre elérhetetlen és utánozhatatlan, miközben a tervezők megmutatják a különleges darabjaikat.

Az ehhez hasonló események remek alkalmat nyújtanak arra, hogy bizonyos márkák, divattervezők meghatározzák a következő időszakukat. Egy jól eltalált darabbal és hírességgel akár dollármilliókat hozhatnak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nem egyszer láttunk már arra példát, hogy egy ilyen esemény után tolongtak a befektetők egy márkánál. A legnagyobb nehézséget a hírességek jelentik, akik nyilván megkérik az árát, hogy az adott tervező ruháját, kiegészítőit, ékszereit viseljék.

X-Faktor: kis aranyosnak nevezte Gáspár Lacit Herceg Erika (videó)

Immáron Cristiano Ronaldo szereleme, Georgina Rodriguez is komoly tényezőnek számít a divatiparban, és egyáltalán nem mindegy, miben jelenik meg. Egy különleges szépség, akivel sokan tudnak azonosulni, külsőre is.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.