Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

Hatalmas a szerelem Tóth Andi és Marics Peti között (videó)

Minden jel arra mutat, hogy Tóth Andi és Marics Peti között dúl a szerelem, hiába támadják a kapcsolatukat.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kulcsár Edina és G.w.M példája jól mutatja, a rengeteg támadás ellenére is működhet egy kapcsolat, nem tudják szétválasztani őket. A bejelentés pillanatától kezdve rengeteg negatív komment jelent meg róluk és a kapcsolatukról, ám hiába.

Edina és G.w.M alig pár hónapot követően már közös tetoválást is csináltatott, de ez is eltörpül ahhoz képest, amit nemrég jelentettek be, ugyanis a szépségkirálynő váratlanul terhes lett a rappertől. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Váratlan, mivel Edina fogamzásgátlót szedett, bár jövőre már tervezték a közös babát. Emiatt az üzletasszonyként is tevékenykedő sztár mégsem indul el a Dancing with the Stars harmadik évadában, ahol Berki Mazsi lép a helyére.

Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatát szintén támadják, bár közel sem olyan mértékben, mint Edinát és G.w.M-et. Náluk főként a tinik igyekeznek szétszakítani őket, de eddig nem jártak sikerrel, egy esküvőn is együtt jelentek meg.

Lapozó: 1 2

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.