Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Kulcsár Edina és G.w.M templomi esküvőt terveznek, jöhetnek a babák

Fotó: Instagram/G.w.M
not image

Takács Petra

2022. augusztus 25. - 11:58

Nagyon úgy tűnik, hogy Kulcsár Edina ismét menyasszony lesz, és nem sokkal azután, hogy összejött Varga Márkkal, már várandós.

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata sokakat megosztott, és a mai napig sok támadást kapnak. Még egy éve sincsenek együtt, és már közös tetoválásuk is van, de ami ennél is fontosabb, gyermekük lesz.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Igaz, nem mostanra várták a babát, a következő évre szerették volna időzíteni a babaprojektet. Emiatt Edina nem tudja vállalni a folytatást a Dancing with the Stars-ban, amire nagyon vágyott, ám a magzat és a saját egészsége értelemszerűen fontosabb.

Nagyon meglepte a szépségkirálynőt, hogy várandós, mivel rendesen szedte a fogamzásgátlót, így nemigazán érti, mi történhetett. Volt párja, Csuti szintén szerelmes, ám ők láthatóan más tempóban haladnak előre, nincs közös tetoválásuk és egyelőre nem vállaltak babát.

Schobert Norbi ötvenszázalékos agykárosodást szenvedett, de onnan is visszatért

Sokan Csuti mögé álltak, a mostani hírek hallatán is, de nem szabad ítélkezni az emberek felett. A legfontosabb, hogy Csuti és Edina is boldog, látható módon remek döntés volt különválniuk, máskülönben talán soha nem esnek szerelembe a jelenlegi párjukkal.

Lapozó: 1 2