Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,90 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
457,83 Ft
Bitcoin
60,498 $

Összefoglaló videón a Liverpool történelmi 9-0-ás győzelme a Bournemouth ellen

A Liverpool nem várt pofont osztott ki a Bournemouth ellen, amivel finoman jelezték, hogy igenis komolyan gondolják a felzárkózást.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az, amit a Liverpool csinált szombat délután, minden szempontból történelmi volt, ráadásul egy Premier League mérkőzésről van szó, tehát a Bournemouth ugyanabban az osztályban szerepel, mint Klopp csapata.

Ennek ellenére akkora zakót kaptak, hogy azt éveken át emlegetni fogják, senki sem számított ilyen szintű győzelemre a Liverpool részéről, pláne azok után, hogy a csapat nagyon gyengén kezdte az idényt.

Diaz már a 3. percben betalált, három perccel később pedig Elliott érkezett. Már ekkor tudni lehetett, hogy ebből nagyobb különbségű győzelem lehet. Alexander-Arnold, Firmino, Van Dijk és Carvalho is feliratkozott a gólszerzők listájára.

Miközben Diaz duplázott, egy öngól is segítette a Liverpoolt, akik majdnem 10-0-val küldték haza az ellenfelüket. Mindezt úgy, hogy egyetlen egy sárga lapot osztott ki a játékvezető, még emberelőnyben sem volt a Liverpool.

Időközben elkészült a mérkőzés hivatalos gólösszefoglaló videója, amit alább tekinthettek meg, mely egyúttal rekord is. Az Anfield közönsége maximálisan el volt kényeztetve, amire szükségük is volt a Manchester United elleni vereség után.

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.