Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

Megható videó Bruce Willisről, ahogyan a család kutyáját szeretgeti

Időről időre kaphatunk néhány családi felvételt a visszavonult világsztárról, akinek szinte semmit nem tudni az állapotáról.

...svg content...Fotó: Bruce Willis amerikai színész és neje, Emma Heming máltai színésznő a japán Nisikori Kej és a szerb Novak Djokovic játékát nézi az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében a New York-i Flushing Meadowsban 2014. szeptember 6-án. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A valaha volt egyik legnagyobb akciósztárról beszélhetünk, akit szinte mindenki szeret. Imádjuk a filmjeit, különösen azokat, amik a karrierje csúcsán készültek, kezdve a Die Hard sorozattal, vagy az Ötödik elemmel.

Számos olyan alkotás, film fűződik a nevéhez, amiket évtizedekkel később is szívesen néz meg az ember. Igazi legenda vált Willis-ből, és mindig az marad, bármilyen állapotban is legyen, de sajnos arra nincs sok esély, hogy visszatér a filmezéshez. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

A betegsége miatt kellett visszavonulnia, amit számos pletyka előzött meg. Sokan el sem akartuk hinni, hogy ekkora lehet a gond, de kiderült, valóban erről van szó, és Bruce inkább visszavonult a filmezéstől.

Ronaldo szerelme őrületesen látványos dekoltázzsal villant

Milliók szeretnék tudni, hogy mi a helyzet jelenleg a világsztárral, ám még csak minimális információk sem szivárognak ki róla. A családjával tölti az idejét, nemigazán látni odakint az utcán az emberek között.

Lapozó: 1 2

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.