Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Kiderült, hogy Zimány Linda randizgat-e

Magyarország egyik legvonzóbb nője továbbra sem találta meg azt a férfit, akire igazán vágyik, de hisz a szerelemben és nem adja fel.

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zimány Linda, aki egy nagyon sikeres és rendkívül intelligens, tanult nő, a TV2-nek adott interjújának első felében arról is beszélt, hogy semmi kifogásolnivalót nem lát abban, hogy pszichológushoz jár.

Négy éve döntött úgy, hogy erre az útra lép, és azon a véleményen van, hogy ez is a belső fejlődés része, mivel nemcsak lelki okai lehetnek annak, hogy valaki szakember segítségét kéri. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ráadásul Linda tinédzserkora óta a nyilvánosság előtt élte az életét, és azok, akik így élik az életüket, komoly személyiségtorzuláson mennek keresztül, ha nem foglalkoznak a témával. „Szimplán azért, mert érdekelt a téma.” – mondta a Mokkában csütörtök reggel.

Rubint Réka már most úgy mozoghat, mint egy profi táncos, Andrei Mangra zseni (fotóval)

Arról is szó esett, hogy noha Linda nagyon aktív a közösségi médiában, a magánéletéről szinte semmit sem tudni. Van, akiket ez zavar, mert szeretnének információkat, mivel más sztárok kapcsán már hozzászokhattak ehhez.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.