Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,56 Ft
Euró
385,10 Ft
Font
450,68 Ft
Bitcoin
69,685 $

Cápatámadásban életét vesztette egy nő Maine partjainál

Nem élte túl a veszedelmes ragadozó harapását az amerikai Harpswellben élő nő, akit Bailey Islanden ért a halálos támadás.

Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Nem élte túl a veszedelmes ragadozó harapását az amerikai Harpswellben élő nő, akit Bailey Islanden ért a halálos támadás.

A Maine-i Tengerészeti Osztály hivatalos közleménye szerint a szemtanúk hétfőn egy White Sails Lane közelében úszó nőre lettek figyelmesek, akit valószínűleg egy cápa marhatott meg fürdőzés közben. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

A környéken tartózkodó kajakosok sikerrel kivonszolták a sérültet a partra, azonban a kiérkező mentőalakulatok már nem tudtak segíteni az áldozaton. A nő identitását a hozzátartozók kérésére nem hozták nyilvánosságra.

„Segélykiáltásokat hallottunk, aztán beszálltunk a kajakba. Mindent megtettünk, amit csak tudtunk, ennyit mondhatok csak el. Még mindig sokkos állapotban vagyunk.”

mondta az egyik sportoló.

A hatóságok megerősítették, hogy megkezdték a nyomozást az üggyel kapcsolatban, jelenleg pedig arra kérik a Bailey Island közelében strandolókat, hajózókat és sportolókat, hogy kerüljék el a halrajokat és a fókákat, mivel potenciálisan arra ólálkodó ragadozók is lehetnek a víz sekélyebb részein is.

Maine-ben egyébként viszonylag ritkaságnak számítanak a cápatámadások, a legutóbbi eset még 1837-ben történt, ami nem ma volt.

2010-ben egy búvár, egészen pontosan Scott MacNichol találta magát szemben egy vízi szörnyeteggel, miközben Eastportnál úszott az óceánban. Habár a férfi túlélte a találkozást, a cápa elrettentés céljából beleharapott a kamerába, mindezt pedig megörökítették az alábbi videóban látható felvételeken.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/egy-hatalmas-capa-harapasabol-mentettek-ki-egy-kisfiut/

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.