Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

Tanulmány: több mint tízmilliárd rák pusztult el egy hőhullámban

A drasztikus egyedszámcsökkenésre 2021-ben figyeltek fel, miután 2020-ban elmaradtak a populációvizsgálatok a koronavírus miatt.

További Hírek

2020 novemberében a Csendes-óceán északi részén fedeztek fel egy hihetetlenül magasra tornyosuló hullámot, amelyhez hasonló 1300 évente csak egyszer volt megfigyelhető.

A második világháborúban hajótörést szenvedett USS Johnston felderítési munkálatai közben leltek rá biológusok a mélytengeri élőlényre.

A Climate Central nonprofit szervezet közzétett egy egészen sokkoló képsorozatot, amin a legnépesebb metropoliszok láthatók, amint a globális felmelegedés hatására megemelkedett vízben úsznak.

2020 októberében egy távirányítású mini tengeralattjáróval pásztázták végig a Vörös-tengerben található egyik hajóroncsot, miközben nem várt felfedezést tettek.

Pápua Új-Guinea partjainál, 400 kilométerre útjuk kiindulópontjától mentettek ki a vízből két, a Salamon-szigetekről elinduló férfit, akik 29 napot töltöttek el a tengeren, miután leállt GPS-ük.

Igazán hősies tett, gondolkodás nélkül a bajbajutott segítségére sietett.

Összesen 14 alkalommal riasztották a mentőket szerdán.

Nem tudták megmenteni az életét annak a sportolónak, akit szinte a semmiből harapott meg egy óriási tengeri fenevad.

Az UFO-k talán nem az űrből jönnek – hanem inkább a tenger alól – állítja egy volt rendőrből lett nyomozó az amerikai hadihajókkal való furcsa találkozások sorozata után.

Négy dél-koreai és egy fülöp-szigeteki legénységi tagot raboltak egy tonhalat halászó hajóról a Guineai-öbölben, a nyugat-afrikai Benin partjainak közelében.