Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,79 Ft
Euró
385,24 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
67,191 $

Figyeld, mit csinált Ronaldo a Manchester United-Liverpool csúcsrangadó előtt (videó)

Noha Cristiano Ronaldo nem lehetett ott a kezdőben a Manchester United színeiben a Liverpool ellen hétfő este, így is sokan felkapták rá a fejüket egy jelenet miatt.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két vereséggel kezdte az idényt a Manchester United a Premier League-ben, ami már csak azért is fájó, mivel megint új edzője van a legendás csapatnak, és olyan ellenfelek ellen léptek pályára, akik nem tartoznak az esélyesebbek közé.

Hétfő este a Liverpool látogatott el az Old Traffordra, toronymagas esélyesként. A fogadóirodák többszörös pénzt fizettek azért, ha a Manchester United nyer, így azok, akik rájuk fogadtak, és nagy pénzzel tették ezt meg, most nagyon boldogok lehetnek. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

2-1-re nyert az United, meggyőző játékkal, miközben Ronaldo csak pár percet kapott a lefújás előtt. Ezúttal nem hiányzott a pályáról a legendás játékos, aki így is gondoskodott arról, hogy felkapják rá a fejüket.

Három korábbi világklasszis játékos beszélgetett a Sky Sports stábjának részeként az Old Traffordon, közvetlen a mérkőzés előtt, miközben Ronaldo melegített. Neville és Keane az United, Carragher pedig a Liverpool legendája volt, akivel volt pár kemény csatája a múltban Ronaldónak.

Érdemes megnézni a videót, ahogyan Ronaldo átöleli Neville-t, majd Keane-t, miközben Carragher mintha ott sem lenne. Ez mindenkinek azonnal feltűnt, jót nevettek a dolgon, és hamar elterjedt a sztori a közösségi médiában.