Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Szívdöglesztően néz ki Gabriela Spanic

Nem lehet betelni Gabriela Spanic különleges aurájával, szépségével és vonzási képességével, a rajongók csak ájuldoznak tőle.

Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan szeretnék, ha Spanic idén is feltűnne valamilyen formában a TV2 műsorában, a Dancing with the Stars-ban. Az első évadban versenyző volt, egészen a fináléig jutott Andrei Mangra oldalán, aki egy évvel később már Tóth Andival táncolt.

Andival megnyerte a versenyt a profi táncos, míg a színésznővel második lett a magyar szériában, jelenleg pedig Rubint Rékát tanítja a harmadik idényre. Spanic tavaly is szerepet játszott a show-ban, még táncolt is, illetve zsűritagként ugrott be. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ki tudja, hogy mit hoz a folytatás, de annyi bizonyos, Spanic még vonzóbbá vált, és már több mint 2,2 millió követője van. Ezek igen erős számok, és a követők között sok magyart is találni, pláne a DWS óta.

Stana Alexandra esküvői ruhában

Spanic nem vett vissza, figyel az alakjára, egészségesen és sportosan él, aminek erősen látható jelei vannak. Nézzük csak meg közelebbről a legújabb fotóit, ahol rövid hajjal látható, és természetesen a dekoltázs is főszerepet kapott.

Lapozó: 1 2