Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,55 Ft
Euró
391,49 Ft
Font
458,12 Ft
Bitcoin
59,403 $

Egy lépésre lehet a Manchester United Casemiro megszerzésétől

Az év egyik legnagyobb üzletét kötheti meg a Manchester United, melynek nagyon nagy szüksége lenne új játékosokra.

Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két vereséggel kezdte az új szezont Sir Alex Ferguson korábbi csapata, mindkét vereség fájó volt, hiszen abszolúte kötelező győzelemkén tekintettek ezekre a mérkőzésekre. Azonnal megkongatták a vészharangokat az Old Traffordon, és lehetséges, hogy új tulajdonosa lehet a klubnak, aminek sok millió szurkoló örülne.

Hosszú évek óta zajlik a csapat vesszőfutása, és most jöhetett el az abszolút mélypont. Nemsokára véget ér az átigazolási időszak, és még mindig szüksége lenne a csapatnak legalább négy-öt erős igazolásra. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Nagy meglepetésre Casemiro, a Real Madrid sztárja lehet az első ilyen komoly húzása a csapatnak. A Sky News azt írja, hogy a britek 50,7 millió fontot fizetnének a középpályásért, és további 8,5 milliót tennének hozzá az összeghez a kiegészítésekkel.

Cserébe Casemiro négy évre írna alá, további 12 hónapos hosszabbítási opcióval. A brazil klasszis várhatóan a papírmunka miatt nem tud pályára lépni hétfőn a Liverpool elleni rangadón, de úgy tűnik, már szinte zsákban van az üzlet.

A mindig jól értesült Fabrizio Romano a Twitteren azt írja, kulcsfontosságú órák előtt áll a Manchester United az üzlet megkötését illetően, ami csak idő kérdése lehet. A következő 24-48 órában a játékos áteshet az orvosi vizsgálaton, rendezheti a vízumkérdést, és megtörténhet az ünnepélyes aláírás.

Erik ten Hag vezetőedző messze nem elégedett a kerettel, ami miatt több játékost is igazolna. Antony szintén a listán szerepel, aki nem mellesleg a korábbi játékosa, de az Ajax visszautasította a 22 éves szélsőért tett 67,6 millió fontos ajánlatot.

Emiatt lehetséges, hogy a PSV sztárja, Cody Gakpo lehet a befutó, aki könnyebb célpont. Caicedo ugyancsak azok között lehet, aki Manchesterbe teheti át a székhelyét, ráadásul Angliában játszik, Brightonban.

Ugyanakkor a brit klub nem tervezi eladni a 20 éves ecuadorit, aki lenyűgözően játszott a Manchester United ellen az első fordulóban. Ebben határozott álláspontot képviselnek, bár nem lehetetlen a transzfer egy nagyobb összegért cserébe, pláne, ha a játékos is menni akar, aki csak tavaly áprilisban debütált az Arsenal ellen.