Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
58,568 $

Őrületesen látványos dekoltázzsal villant Zimány Linda

Ha egészen őszinték akarunk lenni, akkor Zimány Linda az egyik olyan sztár, akire rendkívül kíváncsiak vagyunk a Dancing with the Stars harmadik évadában.

Fotó: Instagram/Zimány Linda
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Noha Zimány Linda alapvetően az egyik legnépszerűbb híresség Magyarországon, keveset szerepel a bulvársajtóban, a televízióban pláne. Messze visszafogottabb a médiában való megjelenése, mint más hasonló kaliberű sztároknak.

Emiatt külön öröm, hogy igent mondott a TV2 felkérésére, és ott van a Dancing with the Stars harmadik évadának mezőnyében. Rá egyáltalán nem számítottunk, szintén meglepetés, mint Rubint Réka, Kulcsár Edina és Csobot Adél. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

Valószínűleg ők négyen messzire fognak jutni a műsorban, ráadásul hatalmas rajongótábor van körülöttük, így akár borítékolható is a továbbjutásuk, bár a követők pontosan emiatt semmit nem bízhatnak a véletlenre.

Tóth Andi reggel is gyönyörű (fotó)

Láthattunk már arra példát, hogy a nézők egy része amiatt nem szavazott a kedvencére, mert úgy volt vele, hogy biztos a továbbjutása. Valószínűleg lesznek még hasonló események, amiket jobb elkerülni, mert hiába jó valaki, ha nem szavaznak rá elegen, kieshet.

Lapozó: 1 2